Page 1

Page 2

Page 3

Typical School Day at Bromley Beacon Academy - Bromley

Lesson Start Finish Duration
Registration/Breakfast 8.30am 8.50am 20 mins
1 8.50am 9.40am 50 mins
2 9.40am 10.30am 50 mins
3 10.30am 11.20am 50 mins
Break 11.20am 11.35am 15 mins
4 11.35am 12.25pm 50 mins
5 12.25pm 1.15pm 50 mins
Lunch  1.15pm 1.45pm 30 mins
Tutor time 1.45pm 1.55pm 10 mins
6 1.55pm 2.45pm 50 mins
Tutor time: Recovery curriculum/careers development/Pupil Parliament 2.45pm 3pm School Finishes

healthy Schools      HSL skyline screen       award bronze.png